Vrij als een vlinder in Zeeland

    • Home
    • Vrij als een vlinder in Zeeland

Zeeland is toch onze waterrijkste provincie van Nederland. Door de aanleg van de Deltawerken  met haar dammen en sluizen is een aantal meren ontstaan, die weer onderling verbonden zijn door diverse kanalen.  Eén van die meren is het Veerse Meer, uitermate geschikt voor watersport, waaronder zeilen, windsurfen, sportvisssen en duiken. Omdat vanuit de Oosterschelde het zoute zeewater in het Veerse Meer stroomt, is het water brak, waardoor verschillende zeediertjes het goed naar de zin hebben in dit meer en dat trekt weer veel vogelsoorten aan.

Berkenhof’s Tropical Zoo is eigenlijk een prachtige overdekte tuin, waar u naast fladderende vlinders nog tal van andere diersoorten aantreft. Natuurlijk is het ook genieten van de prachtige collectie aan tropische bloemen en planten. In de Fossielenmijn gaat u ondergronds op zoek naar mammoeten en ander oerdieren. Het is niet voor niets, dat Berkenhof’s Tropical Zoo door de ANWB is verkozen tot: Het leukste Uitje van Zeeland in 2011, 2012 en 2013!

In de ochtend vertrekt u vanuit uw verzamelplaats naar het Zeeuwse Kwadendamme, waar u bij de Tropical Zoo wordt ontvangen met koffie en gebak. Daarna brengt u een bezoek aan de tropische tuin. Onder de fladderende vlinders doorlopen en genieten van allerhande inheemse diersoorten en een prachtige collectie aan kleurige bloemen en planten. Na de koffietafel met kroket maakt u kennis met uw gids voor een twee uur durende rondrit langs de Deltawerken. Op de terugweg wordt een goed driegangen diner geserveerd.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

entree

koffietafel met kroket

gidskosten

3-gangen diner

 

Optie:

De Walcherse kust

Rondvaart Veerse Meer

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg