Van Mook

van Mook Touringcars

Van Mook Touringcars is al meer dan 60 jaar een begrip in het verhuur van Touringcars. Wij bieden vervoer voor iedere groepsgrootte en bestemming binnen Nederland en Europa.

Ons moderne wagenpark is met alle nieuwe ontwikkelingen meegegroeid en wij zijn moeiteloos in staat om tal van vormen van personenvervoer aan te bieden; van groepsvervoer tot compleet verzorgde meerdaagse reizen in binnen- en buitenland.

Wij hebben een vervoerscapaciteit van ruim 750 stoelen, met touringcars van 50 tot zelfs 90 comfortabele zitplaatsen. Daarbij zijn de touringcars voorzien van veiligheidsgordels, bar, toilet, dvd, airco en magnetron.

Mogelijkheden te over dus voor een veilig en comfortabel vervoer op maat.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen
In eerste instantie denken wij met u mee over het vervoer, dat u van ons verlangt. Een juiste planning van het vervoer is zeker een voorwaarde voor het slagen van een feest of evenement! Buiten het vervoer alleen verzorgen wij voor u naar believen het hele uitstapje, compleet met accommodatie, evenement, koffie-, lunch- en dineradressen, een unieke service binnen een touringcarbedrijf! En dan natuurlijk de aankleding van uw bedrijfsbezoek in binnen- en buitenland. Met zaken als catering aan board en een extra aankleding van de touringcar met tafels kunnen we het vervoer nog comfortabeler maken.

U ziet het: MET VAN MOOK KUNT U ALLE KANTEN OP!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg