Welke reis past bij u?

Van Mook Touringcars biedt u een aantal verschillende soorten reizen aan. Zo kunt u verder op deze site informatie vinden over de reizen, waarvoor u zich individueel kunt aanmelden. Maar u kunt natuurlijk ook met een hele groep op stap.

Bij “groepsreizen” vindt u een groot aantal arrangementen voor uw eigen gezelschap. Stuk voor stuk leuke reizen en zeker afwisselend. U kunt deze kant-en-klaar reizen ook nog aanpassen aan de specifieke wensen van uw gezelschap. U kunt immers uw eigen reisgezelschap het best: de ene club wil graag rondrijden, het andere gezelschap wandelt weer graag wat rond, een derde groep bezoekt graag een museum en ga zo maar door, immers: zoveel mensen, zoveel wensen. In overleg met u stellen we dan de reis zodanig samen, dat die het best bij uw gezelschap past. Maatwerk dus.
Voor langere groepsreizen komt u bij onze afdeling “meerdaagse reizen” uit. In overleg met u wordt uw pakketreis samengesteld. Zaken als groepsgrootte, aard van het reisgezelschap en natuurlijk het budget worden dan scherp in de gaten gehouden. In het buitenland werkt van Mook Touringcars al jaren met gerenommeerde agenten op een plezierige manier samen.

Onze agenten weten op locatie goed de weg, kennen de “ins en outs” van de omgeving en de accommodaties en hebben directe contacten met lokale gidsen. Hierdoor blijven de lijnen kort en hoeft niet elke keer weer het wiel opnieuw uitgevonden te worden. Door deze stringente samenwerking kan ook snel een duidelijke offerte opgesteld worden, iets dat bij van Mook Touringcars hoog in het vaandel staat en dat door onze klanten al jaren gewaardeerd wordt!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg