Vogels in de Achterhoek

    • Home
    • Vogels in de Achterhoek

Brasserie Kriebelz is gelegen in de driehoek Deventer, Apeldoorn en Vaassen. Het ideale vertrekpunt voor een Veluwe-, Gelderse IJsvallei- of Salland route met een streekgids.  Dit gaat u dan ook doen. Ieder jaargetijde maakt de streek weer anders. Elke keer worden er ook weer nieuwe plekken ontdekt. Boerderijen met Lanterkamers te kust en te keur, Verhalen van bijzondere momenten, personen en gevechten om bezit. Dat is wat Veluwe, Salland en de Gelderse Achterhoek u bieden, eeuwen van grootste waarden voor streek en mens.

De Roofvogelhoeve neemt u mee naar een  educatieve roofvogeldemonstratie, in de wondere wereld van roofvogels en uilen. U komt oog in oog te staan met deze prachtige vogels, en u kunt  genieten van de prachtige vrije vluchten. U zult onder andere de kerkuil Kriebel ontmoeten. Maar ook   een buizerd of arend. Misschien wel bij u zelf op de hand.

Ook besluiten we de dag in Terwolde met de welbekende Dekselse pannetjes. Het uitserveren is al een feest op zich. Daarna is het lekker genieten van de diversiteit aan hoofdgerechten en kan naar hartenlust worden gedeeld. Dekselse pannetjes is namelijk niet een gerecht, maar een combinatie van meerdere hoofdgerechten, zodat diverse recepten geproefd kunnen worden.

Via een koffiestop in Zeeland rijden we naar Terwolde. Eenmaal aangekomen staat de koffietafel al voor ons gereed. Na de lunch maken we onder begeleiding van een gids een prachtige route. Eenmaal weer terug bij het restaurant volgt de roofvogeldemonstratie die we afsluiten met de Deksele Pannetjes.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

2 kopjes koffie met vlaai

koffietafel met kroket

gidskosten

roofvogelshow

Dekselse pannetjes

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg