Passiflorahoeve en de Groene Schuur

    • Home
    • Passiflorahoeve en de Groene Schuur

Deze bestemming is de laatste jaren een enorme busdagtochtbestemming geworden, een geweldige en grotendeels overdekt accommodatie. In de botanische tuin ziet u de grootste collectie Passiflora’s van Europa: wel 400 soorten! Ook Aristolochia’s 120 unieke en prachtige soorten, 300 soorten Fuchsia’s en meer dan 100 soorten Hibiscussen en vele soorten kruipplanten. De Passiflorahoeve is ook de meest uitgebreide vlindertuin ter wereld, tevens de grootse vlinderkwekerij. Nergens worden zoveel verschillende soorten gekweekt. Er is daarnaast een overdekte vlindertuin, een kwekerij waar groepen voor het eerst zelf kunnen zien hoe tropische vlinders worden gekweekt van eitje, rups, pop tot een prachtige vlinder.

De Groene schuur is een uniek bedrijf gevestigd in Groessen. De Groene schuur is een belevingsbedrijf waar jong en oud op verschillende manieren kunnen genieten van de rust van het platteland. In de kwekerij worden o.a. tropische groenten, vergeten groenten, pepers en pompoenen verbouwd. In de streekwinkel kunt u terecht voor heerlijke groenten en fruit en diverse huisgemaakte streekproducten.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Harskamp voor een bezoek aan de Passiflorahoeve. We worden ontvangen met koffie en gebak en hierna kunt u de vlinders bezichtigen. Tegen het middaguur staat de lunch al voor ons gereed. Na de lunch brengen we een bezoek aan de Groene Schuur. We starten met koffie en honingkoek. Daarna volgt de leerzame en unieke uitleg over diverse groenten, pepers en Oud-Hollandse vergeten groenten. Alles ligt mooi uitgestald en u kunt proeven, ruiken en voelen. U zult versteld staan van de soorten die u voorbij ziet komen, en u krijgt producten te zien waarvan u het bestaan niet wist. We sluiten de dag af in Zeeland met een heerlijke driegangen diner.

Max. 90 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

entrees

2 kopjes koffie met gebak

lunch met soep

proeverij

koffie met honingkoek

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg