Posbank met de Bedriegertjes

    • Home
    • Posbank met de Bedriegertjes

De Heideroos is een sfeervol restaurant, gelegen aan een unieke locatie op de Veluwe, aan de rand van het prachtig natuurgebied De Imbos en De Posbank in het Nationaal park de Veluwezoom. We maken dan ook de schitterende tocht naar de Posbank onder begeleiding van een deskundige gids. Deze tocht laat mooie delen van het Nationaal park Veluwezoom zien met o.a. De Posbank met  z´n prachtige paarse heide, coulisselandschappen en donkere bossen.

Wie kent ze niet, ‘De Bedriegertjes’, voor ouderen een geweldige herinnering, daar kwamen ze als kind al! In het park was een grote kettingbrug, een grot met waterval en natuurlijk de stiekeme waterstraaltjes die je ineens nat spoten….Het is er nog steeds, evenals het prachtige Kasteel Rosendael waar groepen een tour kunnen doen die een beeld geeft van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein. Natuurlijk kan er ook door het park en de tuinen worden gewandeld naar ‘De Bedriegertjes’ en andere highlights met een gids. Daarna is het heerlijk toeven in de Oranjerie waar je prachtig uitkijkt over de rozentuin en het kasteel. Park en kasteel zijn geschikt voor groepen die redelijk tot goed ter been zijn.

Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Eerbeek waar we ontvangen worden met koffie en gebak. Hierna maken we kennis met onze gids en rijden we een schitterende tocht. Tegen het middaguur staat de koffietafel met kroket al voor ons gereed. In de middag brengen we een bezoek aan de Bedriegertjes. Hier krijgt u dan ook een zeer interessante rondleiding. Op de terugweg onderbreken we de reis in Zeeland voor een goed verzorgd driegangen diner.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

gidskosten

koffietafel met kroket

entree

rondleiding

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg