The Amsterdam Dungeon

    • Home
    • The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon

Geschiedenisles was nog nooit zo cool!

Op zoek naar een historisch griezelig leuk schoolreisje waar jouw leerlingen daadwerkelijk iets van opsteken?

De VOC, de Spaanse Inquisitie, leven in angst voor de pest, het duistere geheim van Rembrandt, hekserij; alles in The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten. Beleef 500 jaar duistere geschiedenis in 11 shows met 7 acteurs in 1 huiveringwekkende belevenis. Special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegellabyrint maken The Amsterdam Dungeon tot een unieke en educatieve belevenis waarbij alle zintuigen worden geprikkeld!

NIEUW LESPAKKET
Verleng en versterk het leereffect door het nieuwe lespakket door te nemen met jouw leerlingen; dit kan zowel vóór als na het bezoek aan The Amsterdam Dungeon. Het lespakket bevat veel leerzame historische feiten, maar daarnaast bevat het ook interactieve elementen als een Bloedraad rollenspel, en interessante discussiepunten die jouw leerlingen op een actieve en leuke manier aan het denken zet en leert over de Nederlandse geschiedenis.

COMBINATIE TICKETS
Om je schoolreisje helemaal compleet te maken bieden we een NIEUW speciaal VOC schoolprogramma aan en ook verschillende leuke combinatietickets met Madame Tussauds, een rondvaart, en NEMO en de watertaxi. Een NIEUW combinatieticket bieden we aan met het Amsterdams Historisch Museum!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg