Staphorst

Er zit meer achter klederdracht dan u dacht. In Staphorst wordt nog steeds volop klederdracht gedragen. Er zijn allerlei interessante kledingvoorschriften waar de Staphorster dames zich aan moeten houden. In een 1,5 uur durende show worden alle leuke kanten van klederdracht belicht door twee enthousiaste Staphorster dames.

De inmiddels legendarische Staphorster Boertie stapt als gids in de bus en neemt u mee in een reis door de Staphorster tijd waarbij de lach zeker niet gemeden wordt. Deze gids met veel kennis van de Staphorster cultuur zal u zeker weten te boeien.

Via een koffiestop in Woudenberg rijden we naar het bijzondere Staphorst. We worden ontvangen met een overheerlijke koffietafel met kroket. Hierna maken we kennis met gids Boertie en rijden we een schitterende anderhalf uur durende rondrit door de omgeving. Eenmaal weer aangekomen bij het restaurant zijn de Staphorster dames al aanwezig voor een zeer interessante Folkloreshow. We besluiten de dag in Harskamp met een heerlijk driegangen diner.

Max. 100 personen

 

 Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

koffietafel met kroket

gidskosten

Folklore show

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg