Oranjes in Twente

    • Home
    • Oranjes in Twente

Diepenheim heeft een grote verrassing in Twente, het nieuwste van de drie Oranjemusea in Nederland met de enige bordencollectie van Het Huis van Oranje in Nederland. Ze hebben er ruim 1000 verzameld. Een pronkstuk in het museum is ook de Koninklijke gedekte tafel waar tijdens de rondleiding uitgebreid bij stilgestaan wordt. De rondleiding is zeer persoonlijk en enthousiast, met oog voor detail en allerlei leuke anekdotes.

Het restaurant Hof van Twente is uniek gelegen in Hengevelde, in de prachtige Hof van Twente. In de omgeving liggen prachtige landgoederen, bossen, boerderijen en kastelen met fleurige tuinen, die u via schilderachtige weggetjes kunt verkennen.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Diepenheim voor een bezoek aan het Oranjemuseum. We worden ontvangen met twee maal koffie en een Amalia gebakje. Vervolgens starten we met de rondleiding. Tegen het middaguur arriveren we in Hengevelde waar we het lunchbuffet nuttigen. Na de lunch maken we kennis met onze gids en rijden we door naar Hof van Twente. We sluiten de dag af in Scherpenzeel met een heerlijk driegangen diner.

Max. 50 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

2 kopjes koffie met Amaliagebakje

rondleiding

lunchbuffet

gidskosten

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg