Sprookjesachtige tuinen en de Manderveense aardbei

    • Home
    • Sprookjesachtige tuinen en de Manderveense aardbei

De Manderveense Aardbei beschikt over een leuk warm ingericht aardbeienschuurtje, een prachtige open en overdekt terras. Tevens kunt u rondsnuffelen in de aardbeienwinkel waar o.a. verse aardbeien, zelf gemaakte jam, sauzen en leuke cadeauartikelen verkocht worden. We starten het bezoek met koffie / thee en een sneeuwwafel met verse aardbeien en slagroom. Tevens krijgt u hier een film over het bedrijf getoond. Daarna mag u vrij rondkijken en natuurlijk een bezoek brengen aan het aardbeienwinkeltje.

De sprookjesachtige door Ada Hofman 30 jaar geleden aangelegde tuinen zijn weer open! Rondom de schitterende in een soort vallei gelegen waterlelievijvers leidt een romantisch schelpenpad langs talloze kleinere vijvers, beekjes, fonteinen en waterornamenten. U wandelt langs bijzondere bomen en planten, tientallen  soorten waterlelies die van mei tot oktober bloeien en kunt u kikkers, hagedissen, vissen, vlinders en libellen observeren. En vogels, zelfs het zeldzame ijsvogeltje broedt hier. Langs de route vindt u overal  zitjes om in de schaduw uit te rusten en van de omgeving te genieten, en tuinhuisjes om te schuilen. Ook de grote daktuin in oosterse sfeer, en met blik over de gehele tuin, is zeer de moeite waard. De tuinen zijn in elk jaargetijde boeiend.

Via een koffiestop in Woudenberg rijden we naar Beuningen voor de koffietafel met kroket. Na de lunch brengen we een bezoek aan de Manderveense Aardbei. Hierna rijden we naar Loozen voor een bezoek aan de Vijvertuinen. We sluiten de dag af in Terwolde met de zeer beroemde Dekselse Pannetjes. U krijgt drie met zorg bereide hoofdgerechten geserveerd in een gezellig Deksels Pannetje. Hierbij worden maar liefst zes bijgerechten geserveerd.

Max. 75 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

koffietafel met kroket

entrees

koffie met sneeuwwafel

film

Deksels Pannetje

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg