Sportcomplex Eindhoven

    • Home
    • Sportcomplex Eindhoven

Sportcomplex Eindhoven

Sportcomplex Eindhoven-Noord heeft een veelzijdig en uitgebreid schoolreisprogramma. Binnen één groot sport- en vrijetijdsgebied vindt u op maximaal 5 minuten loopafstand van elkaar meer dan 20 verschillende accommodaties. Een combinatie tussen educatieve-, recreatieve- en sportieve mogelijkheden. Voor een samenstelling van een arrangement voor 20 tot 5.000 kinderen zijn combinaties mogelijk met een of meerder activiteiten.

Scholen
Zowel in basis-, middelbaar en voortgezet onderwijs wordt graag gebruik gemaakt van de veelzijdigheid aan betaalbare activiteiten die Sportcomplex Eindhoven-Noord te bieden heeft. Vanaf basisonderwijs groep 4 heeft Sportcomplex Eindhoven-Noord een breed aanbod.

Speel- en Beweegplein
Het speel- en beweegplein is een soort proeftuin voor de nieuwste technische snufjes. Een superplein vol nieuwe producten voor spel, beweging en sport. Op het speel- en beweegplein zijn computerspellen waar kinderen zich flink voor moeten inspannen. Een verharde wieler- en skeeler baan, kunststof atletiekbaan, een hoog- en verspringbak en kunstgrasveldjes waar zowat elke buitensport beoefend kan worden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg