Billybird Hemelrijk

    • Home
    • Billybird Hemelrijk

Billybird Hemelrijk

Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel voor jong en oud meer dan genoeg te beleven.

In de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten en in de overdekte Kinderkermis heerst een ware kermissfeer. Wie nog tijd over heeft kan naar de Verkeersspeeltuin buiten met aangrenzend de Helihaven Hemelrijk. In het knusse Poppentheater spelen zich de spannendste taferelen af.

Bij mooi weer is het strandbad dé plek om te waterfietsen en te zwemmen. Voor de kleintjes is er een gedeelte afgebakend. Voor met name de bovenbouw en het Voortgezet Onderwijs zijn er de uitdagende attracties in de Outback, zoals een spectaculair touwenparcours en de supersnelle bootjesglijbaan Splash! Voor het toppunt van avontuur is er de overweldigende Hemelaya, een indrukwekkende berg waarop je kunt klimmen, glijden en wandelen. In de mooie waterbaan Laquana kun je elkaar lekker nat spuiten en bepaal je zelf je snelheid. Ook is er een peddelvijver met vrolijke juniorbootjes.

NIEUW: ACHTBAAN!
Vanaf nu kunnen bij Hemelrijk ook ritjes worden gemaakt in de nieuwe en spectaculaire familie-achtbaan!
Stap in en geniet van het overweldigende uitzicht terwijl je in een razend tempo door het park wordt gelanceerd.

In het park is voldoende ruimte voor het organiseren van eigen spelen en activiteiten. Voor scholen en groepen hanteert Hemelrijk extra voordelige tarieven en arrangementen. U kunt hiervoor reserveren via onze website (klik onderstaande button). Zodra de reis is geboekt kan de voorpret beginnen met de poster en speelplezier cd die u wordt toegestuurd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg