Safaripark Beekse Bergen

    • Home
    • Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Maak van de schoolreis een avontuurlijke safari

Het échte avontuur ligt heel dichtbij. Neem de hele klas mee voor een safaritocht door Afrika. In het immense Safaripark Beekse Bergen ontdekken de kinderen 1.500 dieren in hun natuurlijke omgeving. Hier komen ze voor het échte werk. Het grootste wildlife park van Nederland toont olifanten en grommende leeuwen, maar ook borsttrommelende gorilla’s en roofvogels die tijdens spectaculaire shows rakelings over je hoofd scheren. Tijdens de safari waarborgen professionele rangers de veiligheid. En uiteraard vertellen ze ronduit over het wild op het land en aan de waterkant.

In Afrika kom je voor het echte werk: de Big Five! Hoe avontuurlijker kan het zijn om oog in oog te staan met zulke wilde dieren. Tijdens een tocht in de safaribus vertelt een ranger van alles over het wild dat dan heel dichtbij komt. Om te voorkomen dat uw leerlingen in de rij komen te staan, kunt u vooraf een bus met privé-ranger reserveren. Dan gaat het avontuur direct van start met een safaritocht die is aangepast op het lespakket en op de leeftijd van uw leerlingen!

Wandelsafari
Ook tijdens de tocht met de safariboot of te voet komen de kids spelenderwijs van alles te weten over onder meer chimpansees en giraffen. Op de kilometers lange wandelroute ruiken zij de geur van het wild en komen zij regelmatig langs uitkijkpunten. Vanaf daar hebben zij indrukwekkende vergezichten over de uitgestrekte Afrikaanse savannes.

Spectaculaire roofvogelshow
Via kronkelige paden komen de kids bij de spectaculaire roofvogelshow (april t/m oktober). Als de roofvogels rakelings over hun hoofden vliegen, vertelt een valkenier hoe zij jagen en zweven. Na al dat avontuur tussen de dieren wacht de Kilimanjaro, de hoogste speelberg van Afrika, waar de klasgenoten nog even kunnen slingeren als een aap. Even ontladen, na al die spannende belevenissen.

Slapen bij de leeuwen?
Wakker worden van een brullende leeuw? Het kan tijdens een overnachting in het rangerkamp in Safaripark Beekse Bergen. Hier kan de hele klas overnachten in een Afrikaans tentenkamp op een steenworp afstand van gorilla’s, olifanten en giraffen! ’s Avonds komt de groep samen voor een avondsafari en een ‘stoomcursus’ sporen zoeken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg