recreatieoord Binnenmaas

    • Home
    • recreatieoord Binnenmaas

recreatieoord Binnenmaas

Recreatieoord Binnenmaas

Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal gelegen is in de Hoeksche Waard aan de Binnenbedijkte Maas, in de volksmond ook wel Binnenmaas genoemd. Het ligt 1,5 km ten zuiden van Rotterdam en 10 km ten westen van Dordrecht en is gemakkelijk bereikbaar via de N217.

Openluchtzwembad
Het openluchtzwembad Binnenmaas ligt direct aan de Binnenmaas en is tot een aangename temperatuur van 22 graden verwarmd. Je kunt er naar hartelust baantjes zwemmen, ravotten, duiken, springen en nog veel meer. Bij mooi weer is het heerlijk zonnebaden op de uitgebreide ligweide om vervolgens een verfrissende duik in één van de baden nemen.

Speeltuin
In de vernieuwde speeltuin staan kleine en grote toestellen. Kinderen tot ongeveer 12 jaar kunnen in de speeltuin schommelen, klauteren, klimmen, draaien, glijden en slingeren. Uitdagingen genoeg om je geen moment te hoeven vervelen.

Attracties
De attracties zijn direct gelegen achter de speeltuin. Hier kun je varen met elektrische bootjes, rijden op politiemotoren, in de Formule- 1 wagens toeren, skelteren of lekker springen op de trampolines. Bij de kiosk (PITSSTOP) kun je muntjes kopen voor deze attracties. Ook vind je hier een 18-holes midgetgolfbaan.

Kinderboerderij
De kinderboerderij blijft altijd een grote trekpleister voor jong en oud. Het is gezellig en knus. Hier vind je alle dieren die op een grote boerderij ook te vinden zijn. Regelmatig worden er dieren geboren. Voor de leerlingen van de basisschool is de kinderboerderij niet alleen erg leuk, maar ook leerzaam. Speciaal voor deze groep zijn er educatieve arrangementen.

Wandelpaden en avontuurlijk wandelpad
Over het gehele Recreatieoord ligt bijna 4 kilometer aan wandelpaden. Al deze paden zijn vrij toegankelijk voor het publiek. Gedurende het gehele jaar is het een lust om op het recreatieoord te wandelen. Gezellig met het hele gezin uitwaaien en genieten van de natuur in de verschillende jaargetijden. Het “survivalpad” is echt een avontuur op zich. Klimmen, kruipen en sluipen, allerlei obstakels die je moet nemen om aan het eind van het pad te komen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg