Omniversum

Omniversum

Omniversum is het enige grootbeeld filmtheater in Nederland. In Omniversum worden informatieve grootbeeldfilms vertoond op een enorm koepelscherm. Het scherm staat als een halve bol om het publiek heen. Je zit letterlijk in de film en bent geen toeschouwer meer, maar een deelnemer! En door het geluidssysteem trilt het theater op zijn grondvesten. Combineer een bezoek aan Omniversum met een bezoek aan het naastgelegen Museon voor een hele dag plezier!

Films
De films in Omniversum brengen je naar andere werelden. Geniet van prachtige onderwater films, films over de meest wonderbaarlijke dieren op aarde en films over bijzondere culturen in de verste uithoeken van onze planeet. Voor een voorstelling om 10.00 uur mag u een keuze maken uit alle beschikbare Omniversum films.

Combinaties
Omniversum is strategisch gelegen tussen het centrum van Den Haag en het Scheveningse strand en is hierdoor uitstekend te combineren met een van de overige Haagse attracties. Wanneer u met uw school gebruik wilt maken van de combinatiekortingen die de Haagse attracties u bieden, neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u de speciale tarieven die wij bieden in combinatie met attracties als Museon, Madurodam, Sea Life en Panorama Mesdag, maar ook met Corpus en Space Expo.

Lesmateriaal
Voor de meeste films ontwikkelen de filmmakers een handleiding voor docenten zodat deze lessen rond de film in kan plannen. Deze handleiding bevat extra informatie over het onderwerp en opdrachten die de leerlingen uit kunnen voeren. Omdat deze informatie in het engels is, ontwikkelt de Digitale School bij veel films Nederlandstalig lesmateriaal. Dit is gratis te downloaden vanaf onze website.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg