Puur ambacht en cactussen

    • Home
    • Puur ambacht en cactussen

Prachtig in het bos bij Vierakker ligt Chocolade- en koffiehuis Magdalena, naast, volgens vele, de mooiste kerk van Gelderland. Hier maken Michael en Magdaleen met hun team chocolade, arretjescake en schenken ze koffie. In het chocolade-atelier worden de bonbons nog echt handgemaakt en met natuurlijke grondstoffen.  Dit komt de smaak van de bonbons ten goede en is daarom niet te vergelijken met de verschillende soorten chocolade die in de supermarkten verkrijgbaar zijn.  De passie voor chocolade is bij binnenkomst in het atelier een ware belevenis. Alleen al de heerlijke geur van chocolade maakt je gelukkig.

Proef het ware Wilde Westen bij de Cactus Oase. Loop langs duizenden, verschillende soorten, bijzondere en kleurrijke cactussen en plantjes. Ontdek wat zich in de grafkamer van de Cactus pyramide bevindt. Onderweg belandt u ineens in grootmoeders tijd door een doorsnede van een historische boerderij, ambachtelijk schoenmaker en het Nostalgiehuis. Overal staan zitjes waar u kunt genieten van het uitzicht en kunt u luisteren naar de zingende en kletsende vogels.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Vierakker voor een bezoek aan Magdalena. We worden ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens start de demonstratie en een proeverij. Tegen het middaguur nuttigen we een heerlijke streeklunch. In de middag brengen we een bezoek aan de Cactus Oase. We sluiten de dag af in Zeeland met een heerlijk driegangen diner.

Max. 100 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

film

demonstratie

proeverij

streeklunch

entree

uitleg

1 cactus

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg