Duinrel

Duinrel

Spetters en spektakel op het attractiepark!
Voor een spetterende schoolreis is Duinrell dit jaar dé bestemming. Maak een spetterende afdaling in de Splash of zwier door de lucht in de Aqua Swing. Ook de 22 meter hoge achtbaan Falcon en de Aqua Shute zijn attracties waar de kinderen geen genoeg van krijgen! De spannendste avonturen beleven ze in Rick’s Avonturen Burcht. En de overdekte speeltuin Rick’s Fun Factory zorgt bij de kleintjes voor groot klim- en klauterplezier.

Tropisch Tikibad
Tijdens een schoolreis mag een bezoek van twee uur aan het Tikibad niet ontbreken. Het Tikibad heeft meer dan één kilometer glijplezier voor jong en oud en maakt het schoolreisje helemaal compleet en om nooit te vergeten.

Zomer dagpakket 
* onbeperkte toegang tot het attractiepark
* gratis plattegrond per begeleider
* gratis begeleider per zes kinderen
* gratis terugkomkaartje voor ieder kind (samen met min. 3 betalende familieleden)

Schoolkamp
Overnachten in het Duinhostel en dagelijks het attractiepark of Tikibad in. Zomer en winter; een te gek schoolkamp op Duinrell kan altijd!

Dolle dagen in het Duinhostel…
Gezellig met de klas op schoolkamp naar Duinrell. In het Duinhostel kun je met groepen tot maximaal 104 personen overnachten en ben je van alle gemakken voorzien. Deze accommodatie ligt in het bosgebied en bestaat uit vijf- en zespersoons kamers en twee gemeenschappelijke ruimten. Het attractiepark, Tikibad en duingebied liggen op het Duinrell terrein!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg