Madame Tussauds

Madame Tussauds

Wie wil jij ontmoeten?
Tegenwoordig is Madame Tussauds interactief. Hier kun je DOEN wat de sterren zelf doen. Wat dacht je van een balletje trappen met de wereldberoemde voetballer Ronaldinho, je buikspieren trainen met David Beckham of samen met de bekende radio-DJ Edwin Evers je eigen radioprogramma presenteren? Of misschien vind je het wel veel leuker om te poseren samen met topmodel Doutzen Kroes of naast musicalster Chantal Janzen?

COMPLEET LESPAKKET
Madame Tussauds biedt een aantrekkelijk lespakket, voor basis- en voortgezet Onderwijs. Leerlingen maken op een speelse manier kennis met thema’s als de Gouden Eeuw, kunst, het koningshuis, wereldleiders en nog veel meer. En natuurlijk krijg je antwoord op de vraag wíe Madame Tussaud is én kom je alles te weten over het maken van een wassenbeeld.

Het lespakket is GRATIS te downloaden via onze website en/of als geprint pakket op aanvraag verkrijgbaar, met een aparte versie voor leraren en leerlingen.

‘MAKING OF’ PROGRAMMA
Speciaal voor jouw klas gaan de deuren bij Madame Tussauds eerder open en leer je alles over ‘the making of’; je krijgt een uitgebreide uitleg over hóe een wassenbeeld wordt gemaakt en je leert hóe Madame Tussaud ooit is begonnen. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie, op onze website.

COMBINATIE TICKETS
Om je schoolreisje helemaal compleet te maken bieden we speciaal voor scholen verschillende leuke combinatietickets aan met The Amsterdam Dungeon, een rondvaart, en NEMO en de watertaxi.

NIEUWE combinatietickets bieden we aan met het Joods Historisch Museum ( JHM ) én het Amsterdams Historisch Museum( AHM )!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg