Live cooking en Johannes de Stoker

    • Home
    • Live cooking en Johannes de Stoker

Echt leuk om te doen is de Achterhoekse Streekgerechten Proeverij door Steffan Jolink. Hij neemt u mee in zijn vermakelijke verhaal terug in de tijd en zal de groep meer maal ‘o ja’ momenten beleven en kostelijk lachen om de anekdotes van het boeren leven.  De meerdere buffettafels zijn rijkelijk gevuld met een keur aan warme en koude gerechten. Vervolgens maken we nog een schitterende tocht onder begeleiding van een gids.

In Lievelde heeft de familie Weenink een geweldig leuk bedrijf om te bezoeken. De zoon Johannes stookt op ambachtelijke wijze heerlijke fruitlikeuren en de familie runt een grote moderne kaasboerderij. Tijdens een bezoek krijgt u een demonstratie met uitleg van Johannes de Stoker over hoe hij fruitlikeur maakt en hoe dat allemaal zo begonnen is. Er is een film over het reilen en zeilen op de kaasboerderij en daarna een rondleiding over ‘beleef’ boulevard met diverse etalages waarbij u in de stallen en kaasmakerij kunt kijken.

Via een koffiestop in Tiel rijden we naar Zelhem waar de live cooking meteen van start gaat. Na de lunch rijden we een mooie tocht. Eenmaal weer terug nemen we afscheid van onze gids en brengen we een bezoek aan de familie Weenink. We starten met de demonstratie likeur stoken gevolgd door een film van de kaasboerderij en uiteraard ook nog een proeverij. We besluiten de dag in zeeland met een goed verzorgd driegangen diner.

Max. 80  personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

live cooking

gidskosten

demonstratie

film

rondleiding

proeverij

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg