Landwinkel de Woerdt en Museumboerderij Grote Glind

    • Home
    • Landwinkel de Woerdt en Museumboerderij Grote Glind

In Ressen tussen Arnhem en Nijmegen, waar vroeger de Bataven leefden en later de postkoetsen voorbij reden, is het moderne fruitbedrijf De Woerdt gevestigd. Sinds 1977 telen ze hier diverse soorten appels, peren, kersen, morellen, mispels, walnoten en pruimen.  In de landwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan eigen appels, peren, kersen en pruimen. Daarnaast verwerken ze het fruit tot jam, sap, bonbons, honing, vruchtensaus, appelchips en stroop.

In een echte boerderij van meer dan 100 jaar met Blaarkoppen als vee, verzamelen ze hier al vier generaties lang spulletjes uit grootmoeders tijd. Dat gaat van koffiemolens tot een verzameling tractoren, dat zie je niet overal. Maar ook andere landbouwwerktuigen, klassieke auto’s, een tredmolen en allerhande gebruiksspullen van vroeger. Bij mooi weer wordt er zelfs mais gemalen met een stationaire motor. Dan is er flink leven in de brouwerij.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Ressen voor een bezoek aan de Woerdt. Hier wordt u ontvangen met koffie en taart. Na het nuttigen van de koffie starten we met de rondleiding. De koffietafel met kroket nuttigen we in Hoenderloo. Na de lunch brengen we een bezoek aan Museumboerderij De Grote Glind. We sluiten de dag af in Sleeuwijk met een prima driegangen diner.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

proeverij

rondleiding

bekertje sap

koffietafel met kroket

entree

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg