Bijzondere gewassen en de Roode Hoeve

    • Home
    • Bijzondere gewassen en de Roode Hoeve

Hof van Twello is een unieke boerderij, iedereen is er welkom in het gezellige kascafe, de streekwinkel, de lommerrijke theetuin, het terras, de wijngaard en om een kijkje te nemen in kassen vol groenten en subtropische planten.  Het is misschien een wat alternatieve, maar wel erg actuele bestemming, omdat veel mensen zich tegenwoordig bewuster zijn van de natuur, verse groenten eten en weer graag koken met biologische producten. Bij een bezoek kan er geproefd worden van al dat lekkers en gezonds, de koffietafel is met streekproducten met een introductie vooraf en er is een rondleiding door tuin, kassen, wijngaard en streekwinkel met proeverij.

De enthousiaste mensen van de Roode Hoeve wonen op een prachtige IJsselhoeve met daaromheen de meeste schitterende tuinen. Ook binnen is het fantastisch. Groepen worden ontvangen  in de tuinkamer. Deze is zeer smaakvol ingericht met een zeer hoog Libelle gehalte, ze hebben dan ook al in de nodige tuin- en landleven bladen gestaan met hun prachtige plekje op aarde. Naast de tuin is ook de oude boerderij zeer bezienswaardig. Ze verkopen hier ook prachtige meubels en brocante.

Via een koffiestop in Woudenberg rijden we naar Twello voor een bezoek aan Hof van Twello. We starten met een kopje koffie en appeltaart en hierna starten we me de rondleidingen. Tegen het middaguur nuttigen we de koffietafel met streekgerechten. Na de lunch vervolgen we de rondleiding. Hierna brengen we een bezoek aan de Roode hoeve. We sluiten de dag af in Harskamp met een prima driegangen diner.

Max. 60 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

rondleidingen

koffietafel

entree

koffie

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg