Klein Costa Rica

    • Home
    • Klein Costa Rica

Boomkweker Herman is maar één keer in zijn leven in Costa Rica geweest, maar daar was hij zo van onder de indruk dat hij dat thuis ook wilde, dus bouwde hij thuis een kas en creëerde daarin zijn eigen ‘Klein Costa-Rica’.  Als zijn vrouw hem dan ’s avonds weer kwijt was lag hij met perslucht flessen in de drie meter diepe vijver al een uur te genieten van de tropische vissen.  Maar natuurlijk kwam toen langzaam het idee om publiek te gaan ontvangen. Klein Costa Rica is echt een ontdekking als dagtochtbestemming, met meer dan honderd soorten planten en bomen van over de hele wereld. Bewonder onder andere exotische vlinders, vogels, vissen, leguanen en alles is overdekt.

Aangewezen als Natura 2000-gebied is De Peel onderdeel van het Europees netwerk van beschermde natuurgebieden. De internationale klasse druipt van dit afwisselende landschap met ondoordringbare veenmoerassen, open heideterreinen, uitgestrekte vlaktes, diverse plassen en vennen, bosjes en zandruggen. In dit paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars groeien talloze bijzondere planten en vind je de oerkwaliteiten van het landschap: rust, ruimte en duisternis. Ontdek dit prachtige natuurgebied, omringd door authentieke Brabantse gemeenten als Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Someren voor een bezoek aan Klein Costa Rica. We worden ontvangen met koffie en gebak. In de middag nuttigen we de koffietafel met kroket in Soerendonk. Na de lunch maken we kennis met onze gids voor een prachtige tocht door de Peel. Het diner gebruiken we ook in Soerendonk.

Max. 53 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

entree

koffietafel met kroket

gidskosten

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg