Kaas en klompen in Volendam

    • Home
    • Kaas en klompen in Volendam

Hollandser kan het toch niet? U vindt dit allemaal in Volendam, stad van de “Palingsound”, een hot-item voor menig buitenlander, die het “echte Holland” wil leren kennen!!  Tijdens deze reis maakt u dus kennis met een typisch-Hollandse kaasmakerij, waar de beroemde Edammer gemaakt wordt, u krijgt een demonstratie van het vervaardigen op traditionele wijze van klompen en kunt u genieten van het onvervalste Volendam.

In de ochtend vertrekt u vanuit uw opstaplocatie naar Volendam. In Vleuten pauzeert u voor koffie of thee met gebak.  Bij aankomst in Volendam wordt u rondgeleid door de kaasmakerij en de klompenmakerij. Interessant om te zien, hoe deze typisch-Hollandse producten in werkelijkheid vervaardigd worden.  Dan wordt het tijd voor een heerlijk koffietafel! Na de lunch maakt u met een gezellige gids een leuke rondrit door Volendam en de andere leuke plaatsjes in de omgeving.  Wellicht komt u  daar nog bekende Nederlanders tegen!  Aansluitend heeft u lekker vrije tijd in het gezellige centrum rond de Volendamse haven. Op de terugweg krijgt u in Haarzuilens een overheerlijk driegangen diner geserveerd.

De mogelijkheid bestaat om uw bezoek aan Volendam uit te breiden met een bezoek aan een palingrokerij of het gezellige dorpje Marken.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

rondleiding

proeven

lunch met kroket

gidskosten

3-gangen diner

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg