Het Land van Maas en Waal

    • Home
    • Het Land van Maas en Waal

Deze prachtige streek in het Rivierenlandgebied tussen de rivieren Maas en Waal is bij toeristen zeer in trek. Voor wandelaars en fietsers zijn tal van toeristische routes aangelegd over dijken, door de prachtige natuur en langs interessante bezienswaardigheden.  Met partyschip De Sluizer maakt u een prachtige tocht over de Maas en door recreatiegebied de Gouden Ham, terwijl de schipper u uitleg geeft over de geschiedenis van het gebied en natuurlijk de bezienswaardigheden vanaf het water!

In het gezellige plaatsje Maasbommel krijgt u in Tingieterij ‘t Oude Ambacht op een  interessante maar vooral ook humoristische wijze een geweldige demonstratie over de kunst van het tingieten. Daarna is er gelegenheid om in het winkeltje lekker rond te neuzen.

In de ochtend haalt uw touringcar u op bij uw opstaplocatie. Via een toeristische route rijdt u naar het in het Land van Maas en Waal gelegen Maasbommel, waar u bij de Tingieterij ‘t Oude Ambacht wordt ontvangen met koffie en gebak. Tijdens een wervelende demonstratie wordt u op ludieke wijze de kunst van het tingieten uitgelegd. Het zal u duidelijk zijn dat daar heel wat bij komt kijken! Na dit bezoek rijdt u over de oude en smalle Maasdijk naar partycentrum Moeke Moeren, waar de Maas en Waalse koffietafel met kroket voor u gedekt staat. Na de lunch gaat u aan boord van partyschip De Sluizer voor een indrukwekkende rondvaart van bijna twee uur. Via een toeristische route rijdt u naar Sleeuwijk waar een lekker driegangen diner geserveerd wordt.

Max. 90 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

demonstratie tingieten

rondleiding

Waalse koffietafel met kroket

rondvaart

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg