Railz Miniworld

Railz Miniworld

Wat is Railz Miniworld?
Railz Miniworld is de grootste overdekte miniatuurwereld van Nederland! Het is een familieattractie voor jong en oud! Er is van alles te zien en te beleven in de levendige miniatuurwereld met herkenbare Nederlandse landschappen.

Laat je meevoeren in de wonderlijke wereld van miniatuur. De miniatuurwereld bijna 500 m2 groot. Er rijden meer dan 100 modeltreinen en er ligt ruim 2 kilometer rails. Ook rijden volautomatisch modelauto’s rond tussen de honderden modelgebouwen. Elke 24 minuten dimt het zaallicht in een reeks avond- en ochtendkleuren, waarbij duizenden lampjes aangaan in huizen en op straat.

Schoolreis 1 – Rondneuzen
Schoolreis 1 geeft toegang tot Railz Miniworld. De leerlingen en begeleiders kunnen op eigen gelegenheid rondneuzen in de miniatuurwereld.

Schoolreis 2 – Rondneuzen en drinken
Schoolreis 2 geeft toegang tot Railz Miniworld en is inclusief een welkomstdrankje in ons restaurant. Bij binnenkomst kunnen de leerlingen rustig hun sapje opdrinken en vervolgens de miniatuurwereld bekijken.

Schoolreis 3 – Rondneuzen, drinken en speuren
Schoolreis 3 geeft toegang tot Railz Miniworld inclusief een welkomstdrankje en een speurtocht. Met de speurtocht gaan de leerlingen op zoek naar bekende figuren zoals Pipi Langkous en tellen ze molens, pinguïns en bruggen. De speurtocht is een uitstekende manier om de miniatuurwereld eens écht goed te bekijken. Het maken van de speurtocht duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Combinatie schoolreis Spido
Combineer Railz Miniworld met een rondvaart door Rotterdam op de Spido! Na een rondvaart door de Rotterdamse haven bekijk je bij Railz Miniworld Rotterdam in het klein.

Leuke extra’s
Rondleiding achter de schermen
Kinderlunch
Educatieve speurtocht
Workshop modelbouw

Voor wie?
Een schoolreisje naar Railz Miniworld is geschikt voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Leerlingen van groep 3 t/m 6 vinden vooral plezier in het rondneuzen en het maken van een speurtocht. Voor de hogere klassen is een rondleiding achter de schermen weer interessant. Hier leren ze meer over de bouw en werking van de miniatuurwereld. Voor hogere klassen hebben we ook educatieve speurtochten of presentaties in thema’s als watermanagement, techniek, water en haven en architectuur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg