Door de Schoorlse duinen en safari

    • Home
    • Door de Schoorlse duinen en safari

Een heerlijke dag aan de kust met een unieke tocht door het breedste en hoogste duingebied van Nederland. Afsluiten met een lunch met zicht op  zee! In de middag maken we kennis met de boswachter waarmee we een bijzondere bussafari maken. We rijden langs het vogelrijke natuurgebied de Putten en we brengen een bezoek aan informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee. Dat vindt u tussen Camperduin en Petten. Dit nieuwe strand en duingebied, de Hondsbossche Duinen, is ontstaan door de versterking van de kust met zand uit zee. De kust is hier veilig èn mooi geworden en biedt volop mogelijkheden voor een dagje uit. Zonnen, vliegeren en scheppen op het prachtige brede strand, fietsen en wandelen op de nieuwe paden en van het uitzicht genieten vanaf het nieuwe panoramaduin. In de tentoonstelling Zand tegen Zee leest, hoort en ziet u alles over de kustversterking.

In de ochtend wordt u in uw woonplaats opgehaald en reist u naar het Noord-Hollandse Schoorl, gelegen in het grootste en hoogste duingebied van Nederland, vlak bij de Hondsbossche Zeewering. Bij Paviljoen Struin wordt u ontvangen met koffie en gebak. Dit heerlijke paviljoen ligt in de duinen en heeft een schitterend uitzicht op zee. Vervolgens maakt u met de leuke zonnetrein een afwisselende route door het prachtige duingebied, onderdeel van het Nationaal Park. Bij goed weer gaan de ramen open en kunt u de heerlijke zeebries door uw haardos voelen. Bij terugkomst wacht u een goed verzorgde koffietafel met kroket.

Na de lunch maken we kennis met onze boswachter voor een schitterende tocht langs het vogelrijke natuurgebied de Putten. Ook brengen we een bezoek aan het informatiecentrum Kust, Zand tegen water. We sluiten de dag af met een prima driegangen diner.

Max. 80 personen ( Met wisselprogramma )

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

rondrit

koffietafel met kroket

gidskosten

entree

koffie

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg