Marius van Dokkum en de Bijenstal

    • Home
    • Marius van Dokkum en de Bijenstal

Heeft u de schilderijen van Marius van Dokkum wel eens gezien? Heel veel mensen kennen ze wel en vinden ze super grappig of zijn er meteen weg van! Velen zijn benieuwd naar het verhaal en de man achter de schilderijen.

De zus van Marius ontvangt u op een zeer leuke wijze. Midden in een woonwijk ligt deze verrassende bestemming in een gezellige straat. Aan de voorkant bouwden ze het huisje van Opa Jan na, uit de kinderboekenreeks.

Tijdens het bezoek aan de Bijenstal neemt de imker u mee in de wereld van de bijen. U ziet de bijen aan het werk en de imker zal u alles over het bijenleven vertellen. Dit gebeurt met behulp van een speciale bijenobservatiekast zodat iedereen alles rustig kan aanhoren en bekijken. Wist u dat bijen een heel speciaal parfum hebben?

In de ochtend vertrekt u vanuit uw opstapplaats naar Vleuten voor koffie met gebak. We vervolgens onze reis naar Andijk waar we bij aankomst genieten van een heerlijk lunchbuffet. Na de lunch vertelt Annet  met een presentatie over het werk van haar broer. Na de excursie brengen we een bezoek aan de Bijenstal. Hier volgt op zeer humoristische en enthousiaste wijze een rondleiding door het spannende bijenland. We besluiten de dag in Haarlemmerliede met een prima driegangen diner.

Max. 60 personen

 Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

lunchbuffet

lezing met film

rondleiding

3-gangendiner

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg