Dolfinarium

Dolfinarium

Zien & beleven
Een schoolreisje naar het Dolfinarium staat garant voor een dag vol spetterend plezier, meeslepende ontmoetingen en bijzondere herinneringen. Geniet met uw klas de hele dag van maar liefst 10 verschillende shows en voorstellingen en sta oog in oog met de meest bijzondere dieren! Zo zorgen onze dolfijnen voor een onvergetelijke herinnering tijdens de dolfijnenshow: ‘De Droomwens’. Een fantastische theatershow, met een ontroerende verhaallijn en speciaal voor dolfijnen gecomponeerde muziek.

Leuk & leerzaam
Er is veel te beleven in het Dolfinarium. Ieder kind krijgt van ons bij binnenkomst een gratis dierenpaspoort en kan daarin, bij de Boeibakens in het park, dierenafdrukken verzamelen. Ontdek tijdens het educatieve programma ‘Dier & Doe Route’ of de klas samen net zo hard kan brullen als een harembaas van de stoere zeeleeuwen. Bekijk, voel en ruik het voedsel dat de dieren in het Dolfinarium eten en kunnen jullie met z’n allen een gestrande bruinvis redden? Alles kan in het Dolfinarium, zélfs een kijkje achter de schermen. De Dier & Doe Route kost € 1,75 p.p.

Spelen & spetteren
De vier speeltuinen van ons park staan garant voor eindeloos speelplezier voor de leerlingen! Bovendien heeft het Dolfinarium een eigen strand waar kinderen veilig kunnen spetteren als een dolfijn. Ze kunnen op ontdekkingstocht in de ‘Krabbenkust’ of oog in oog staan met dolfijnen én walrussen in de onderwaterruimte ‘Onder Odiezee’.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg