Nederlands Watermuseum

    • Home
    • Nederlands Watermuseum

Nederlands Watermuseum

Nederlands Watermuseum
Ben je op zoek naar een schoolreisje? Kom dan naar het Nederlands Watermuseum te Arnhem en beleef een spetterend dagje uit! Het Nederlands Watermuseum biedt schoolreisjes aan vanaf groep 3. De kinderen bezoeken onder andere de Waterwereld en doen waterproefjes in het Waterlab.

Lespakketten
Het Nederlands Watermuseum wil leerlingen bewust maken van het belang van water in hun eigen leven, in Nederland en de wereld. Schoon drinkwater wordt namelijk steeds schaarser. Daarom heeft het museum lespakketten gemaakt voor het basis- en voortgezet onderwijs. De lespakketten zijn ook geschikt voor speciaal onderwijs. Ze kunnen worden aangepast aan het niveau van de leerlingen.

Het museum
Het Nederlands Watermuseum is een eigentijds en interactief museum over alle aspecten van zoet water. Een écht doe-museum waar je bijvoorbeeld een tocht kunt maken door het riool, een prachtige film over water kunt bekijken, maar waar je ook van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland en de rest van de wereld. Door middel van 50 interactieve exhibits kun je alles leren over zoetwater.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg