Boeren gezelligheid en de Steenfabriek

    • Home
    • Boeren gezelligheid en de Steenfabriek

Landgoed Kaamps ligt in hartje Twente en staat bekend om haar gastvrijheid. Het landgoed beschikt over een kaasmakerij, brasserie, landgoedwinkel en natuurlijk de boerderij. Daarnaast is er een belevingsboulevard waar u alle facetten van ‘gras tot kaas‘ kunt bekijken zoals de koeien, de melkrobots en de kaasmakerij. De koeien liggen in moderne loungeboxen, kunnen zelf in- en uit de stal lopen als ze willen. Melken gebeurt volautomatisch met een hypermoderne melkrobot.

Voormalig steenfabriek de Werklust is eg leuk om te bezoeken. De verhalen van de rondleiders zijn zo interessant dat u verrast wordt door deze bestemming. Bij de rondleiding hoort een film van 15 minuten en een ritje in het smalspoortreintje.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Deurningen voor een bezoek aan Landgoed Kaamps. We worden ontvangen met koffie en gebak. Hierna volgt de film. Rondleiding en 3 soorten kaas proeven. Uiteraard kunt u nog een bezoek aan de winkel brengen. Tegen het middaguur nuttigen we de lunch. Na de lunch brengen we een bezoek aan de steenfabriek waar u een rondleiding krijgt en een rit maakt met het smalspoortreintje. We sluiten de dag af in Hoenderloo met een goed verzorgd driegangen diner.

Max.100 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

rondleidingen

film

proeverij

lunch

entree

ritkosten

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg