Beleef de polder en het Engels landleven

    • Home
    • Beleef de polder en het Engels landleven

Na het ontvangst in Nagele bij de familie Renne met tweemaal koffie en huisgemaakte appelgebak maken we kennis met onze gids. De gids neemt u mee in het verhaal van het ontstaan van de polder waar ook het bedrijf van de familie Renne is begonnen. Hierna rijden we een unieke route door de Noordoostpolder. Hierbij gaan we over verschillende boeren wegen waarbij u een mooi beeld krijgt van de Noordoostpolder met haar identieke boerderijen met daartussen arbeidswoningen. Eenmaal terug kunt u de boerderijwinkel nog bekijken van de familie Renne met een ruim assortiment streekproducten. Voor diegene die willen kunnen ze een bezoek brengen windmolen informatiecentrum. Hier kunnen liefhebbers meer te weten komen over het Windpark Noordoostpolder.

Met de touringcar naar een prachtig stukje Engeland in de Noordoostpolder. Dat zijn de Goldhoorns Garden voor liefhebbers van het Engels Landleven. Erg leuk gedaan en alles is in Engelse sfeer, zo is de ontvangstcentrum waar u wordt ontvangen met een diapresentatie. De tuin is een idyllisch plekje met onder andere een natuurlijke vijver met boogbrug, romantische golvende lijnen, prachtige afgestemde kleurencombinaties en een met vele kleurige rozen begroeide boog.

Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Nagele waar we worden ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens starten we met de rondrit. Eenmaal weer terug nuttigen we de lunch. Hierna brengen we een bezoek aan Goldhoorns Garden. We sluiten de dag af in Harskamp met een prima driegangen diner.

Max. 50 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

twee maal koffie met gebak

gidskosten

lunch met gehaktbal

entrees

rondleiding

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg