Dierenrijk

Dierenrijk

Speurneuzen op zoek naar olifanten en berberapen!

Met spoed speurneuzen gevraagd: kids die graag het naadje van de kous willen weten. Vooral zij voelen zich koning te rijk als ze tijdens een avontuurlijke speurtocht van alles te weten komen over haaien, vossen, tijgers en bruine beren. In Dierenrijk kunnen ze hun neus zelfs in het olifantenverblijf steken. Om stiekem te gluren hoe deze kanjers leven en eten. Whoow! En tussen hun speurtocht door hangen ze graag even zelf de beest uit op de leuke gethematiseerde speelplekken!

Speurneuzen in Dierenrijk vallen met hun neus in de boter. Want hier ontdekken ze dat leren écht heel leuk kan zijn. Tijdens een tocht door dit park ontmoeten zij kleine en grote dieren. Dat begint al aan de start van de wandelroute waarbij kids bijna neus aan neus staan met een kolonie beverratten, twee kraagberen en een aantal wilde katten. Maar het kan nog grootser. Verderop in het park leven zeehonden en Siberische tijgers. Wie durft, aait stekelroggen en haaien in de speciale roggentank. Alle borden met dierenweetjes zijn in Dierenrijk overigens op kidshoogte geplaatst én in kindertaal geschreven. Hierdoor komen ook de jongste parkbezoekers alles over de dieren te weten.

Beestenpret
Na een tocht langs de talrijke diersoorten is het tijd om lekker te beesten in één van de speeltuinen of de speciale speelmomenten langs de wandelroutes. Als u met de klas op bezoek bent in dit park ontmoet u dus niet alleen tijgers en apen, maar kunnen kids net als zij ook lekker klauteren en slingeren. Daarnaast komen de kinderen ook veel meer te weten over dieren en natuur.

Gluren bij de olifanten
Het neusje van de zalm vinden de kinderen bij de drie Aziatische olifanten. Daar gluren ze maar wat graag in hun grote binnenverblijf! Om te zien hoe olifanten slapen en wat zij eten. Regelmatig geeft de olifantenverzorger tekst en uitleg over het wel en wee van deze enorme dieren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg