Bijenhuis en het Kijk- en Luistermuseum

    • Home
    • Bijenhuis en het Kijk- en Luistermuseum

Het bijenhuis heeft alle ingrediënten bij elkaar voor een geslaagde excursie! U gaat mee met de imker en beleeft de fascinerende wereld van de honingbij. Geniet van de geurende bloemen en actieve bijen in de bijentuin. U leert meer over he verweken van honing en bijenwas en u proeft diverse soorten honing. Beleef de bijen als nooit te voren!

De Veluwse Safari Express maakt een mooie tocht van twaalf kilometer door het bekende gebied De Planken Wambuis en de Mossel. Het leefgebied van vele wilde paarden en schotse hooglanders.

In het Kijk en Luistermuseum kunt u genieten van nostalgische zaken zoals bijvoorbeeld een klaslokaal, een winkel en slaapkamer zoals grootmoeders tijd. Vervolgens tijdenherleven.  Het wordt helemaal indrukwekkend als u plaatsneemt in de ruimte waar de meeste gecompliceerde muziekdozen, pianola’s en mechanische muziekinstrumenten worden gedemonstreerd.

Na vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Wageningen voor een bezoek aan het bijenhuis. U wordt ontvangen met koffie en honingwafel. Vervolgens starten we met de beeldpresentatie en rondleiding. Ook brengt u een bezoek aan de bijenstal.  Vervolgens rijden we naar Otterloo waar de koffietafel met soep al voor ons gereed staat. Na de lunch maken we een prachtige Safari tocht. Hierna brengen we nog een bezoek aan het Kijk- en Luistermuseum. We sluiten de dag af in Harskamp voor een prima driegangen diner.

Max. 60 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

entrees

kopje koffie met honingwafel

beeldpresentatie

rondleiding

koffietafel met soep

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg