Aquatopia

Aquatopa

Zin om met de hele klas eens onder water te duiken? Aquatopia verwelkomt jullie met plezier!

Aquatopia is véél meer dan een aquarium. In deze betoverende onderwaterwereld ontdek je spelenderwijs meer dan 10.000 vissen en reptielen in hun natuurlijke leefomgeving. Beleef hoe haaien hun prooi verslinden. Aai een slang tijdens de slangenshow en leer er alles over. Klauter tussen de boomwortels in de mangrove. Laat je betoveren door de meest kleurrijke koraalriffen en ga in het regenwoud op zoek naar de meest exotische vissen en kikkers. Na het “vissen kijken” kunnen kinderen hun energie kwijt in het ballenbad en de binnenspeeltuin met kruip- en klauterconstructies met zicht op de haaien!

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw bezoek aan Aquatopia met de hele klas onvergetelijk te maken. Zo kunt u ervoor kiezen om met uw klas een rondleiding met gids te doen waarin u alle geheimen over de onderwaterwereld leert kennen.
(de gids is op aanvraag. Neem contact op via onderstaand telefoonnummer)

Maakt u liever een rondleiding op uw eigen tempo, dan is dat geen probleem. Wij helpen u graag met het voorbereiden aan de hand van onze educatieve programma’s. Deze zijn beschikbaar voor alle leeftijden.

Basisonderwijs
Voor het basisonderwijs hebben wij de educatieve pakketten verdeeld in drie graden. Het pakket bestaat uit een rondgang die in spelvorm is opgezet. De kinderen krijgen vragen en opdrachten en moeten deze uitvoeren en zo het spel tot een goed einde brengen.

Voortgezet onderwijs
De educatieve pakketten voor het voortgezet onderwijs bestaan uit een reeks van vragen en opdrachten waarmee de jongeren spelenderwijs meer leren over het onderwaterleven.

Het Aquatopia team helpt u graag verder bij het plannen van uw bezoek. Wilt u een hele dag in Antwerpen doorbrengen? Wij bieden ook combitickets aan met de Zoo van Antwerpen, het Pirateneiland en het Diamantmuseum.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg