Mini Europe

Mini Europe

Mini-Europe, een ludieke en leerrijke uitstap om de EU en zijn 27 leden beter te leren kennen!

Stuur uw leerlingen op ontdekkingsreis langs de mooiste gebouwen van de EU. Deze reis is enerzijds een ludieke activiteit en anderzijds de perfecte aanvulling op de lessen aardrijkskunde, geschiedenis, talen, cultuur, …

Mini-Europe is boven alles een uitnodiging om te reizen. De Klok van Big Ben, de Gondola’s voor het Dogenpaleis, de Brusselse Grote Markt, de Acropolis, … : een uniek beeld-, klank- en animatiespektakel dat u langs 350 miniatuurmonumenten en -animaties leidt. Een ontdekkingsreis in miniatuur die u nergens anders kan maken.

Ieder monument is weergegeven tot in het kleinste detail. Big Ben is maar liefst 4 m hoog. Met zijn 13 m is de Eiffeltoren hoger dan een gebouw van 3 verdiepingen ! En toch werd de schaal voor alle gebouwen consequent doorgetrokken.

Talrijke animaties scheppen een levendige sfeer. Laat u verrassen door de uitbarsting van de Vesuvius, breek een stuk van de Berlijnse muur af, laat de Ariane raket opstijgen en nog vele andere animaties, zowel voor jong als oud.

De Europese Unie beter begrijpen: “Voor” of “Tegen” Europa? Beleef een leuke en interactieve ervaring om die vraag te kunnen beantwoorden! “Spirit of Europe” is een groot interactief en amusant parkoers dat u beslist zal interesseren: de geschiedenis van de EU, de plaats van de EU in de wereld, de noodzaak van de EU en de uitdagingen die ze stelt aan alle Europese burgers.
Een voorstelling die iedereen zal boeien en die u zeker niet mag missen!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg