Bobbejaanland

Bobbejaanland

Dit jaar leert King Kong je klas een lesje!
Je had het misschien niet verwacht, maar in King Kong – onze allernieuwste attractie die je in een treinwagon 12 meter in de lucht tilt – schuilt een verborgen intellectueel.
Want in 2009 organiseert ’s werelds grootste gorilla een bijzonder leerrijk programma voor leerlingen die met de hele klas ’t Plezantste Land bezoeken.

Zo is er ‘Sharks’, het gloednieuwe 4D spektakel waarmee je een onvergetelijke reis maakt door de mysterieuze onderwaterwereld van de haaien. Een weergaloos IMAX -avontuur dat je midden tussen de ‘Jaws’ dropt en toont hoe haaien echt zijn: niet de mensetende monsters uit de films maar een fascinerende, ernstig bedreigde dierensoort.

King Kong trakteert jonge bezoekers ook op een vernieuwd ‘fysica – project’ dat leerlingen vraagstukken voorschotelt die ze kunnen oplossen aan boord van attracties.

Na het educatieve gedeelte is het ontspannen geblazen: meer dan 50 binnen – en buitenattracties midden in de groene natuur. En omdat Bobbejaanland zo groot is, zijn er amper wachtrijen natuurlijk.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg