Historie

Joseph van Mook (geboren in 1910 en overleden in 1964) had voor de Tweede Wereldoorlog  al enig zelfstandige activiteiten in de vorm van een expeditiebedrijfje. Nadat tijdens de oorlog alles werd ingevorderd door de bezetter, begon hij in april 1946 opnieuw. Één voertuig had hij, een soort kruising tussen een bus en een vrachtwagen. Overdag vervoerde hij grond en andere spullen en ’s-morgens en ’s-avonds vervoerde hij met hetzelfde voertuig mensen naar en van hun werk. Onvoorstelbaar, maar zo was het in die tijd. De jaren duurden voort en het wagenpark werd steeds groter en groeide in kwaliteit.

Van Mook nu
Mensen vervoeren, dat doet Touringcarbedrijf van Mook nog steeds. Al meer dan 60 jaar geleden zijn we begonnen met dat vrachtwagentje en in 1960 hadden we een heel wagenpark opgebouwd met ruim 50 touringcars. Dat was de toptijd. Daarna kregen steeds meer mensen een eigen auto. Langzaam maar zeker werden er steeds minder bussen ingezet. Toch bleef er wel behoefte aan busvervoer.

Tegenwoordig heeft ons touringcarbedrijf de beschikking over touringcars in verschillende groottes, van 50 tot 90 persoons en met verschillende faciliteiten zoals: koelkast, dvd, toilet, airco, koffiebar, geluidsinstallatie en een magnetron, digitenne, front camera.
Sinds jaar en dag is ons bedrijf in de regio West-Brabant een begrip als personenvervoerder: ruim 60 jaar brengen onze touringcars al passagiers op de plaats van bestemming. In de loop van de jaren is er op gebied van personenvervoer veel veranderd, reisbestemmingen liggen steeds verder weg en ook zijn de eisen van het vervoer, gelet op comfort en veiligheid, flink aangescherpt, hetgeen tot uitdrukking komt in onze ISO certificering. Ons moderne wagenpark is met al deze ontwikkelingen meegegroeid en wij zijn moeiteloos in staat om tal van vormen van personenvervoer aan te bieden; van groepsvervoer tot compleet meerdaagse reizen.

Wat kunnen wij voor u betekenen
In eerste instantie denken wij met u mee over het vervoer, dat u van ons verlangt. Een juiste planning van het vervoer is zeker een voorwaarde voor het slagen van een feest of evenement! Buiten het vervoer alleen verzorgen wij voor u naar believen het hele uitstapje, compleet met accommodatie, evenement, koffie-, lunch- en dineradressen, een unieke service binnen een touringcarbedrijf! En dan natuurlijk de aankleding van uw bedrijfsbezoek in binnen- en buitenland. Met zaken als catering aan board en een extra aankleding van de touringcar met tafels kunnen we het vervoer nog comfortabeler maken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg