Zeeland met Middelburg en de Wijnmakerij

    • Home
    • Zeeland met Middelburg en de Wijnmakerij

Wist u, dat Zeeland één van de grootste fruitproducenten van Nederland is? Tal van appel- en peerrassen worden hier geteeld en ook nog andere fruitsoorten als diverse soorten bessen en de minder bekende kweeperen, waar zo’n heerlijke dessertmarmelade van gemaakt wordt.

Bij een ritje naar Zeeland hoort toch zeker een bezoek aan de hoofdstad Middelburg. Het is in het gezellige centrum, doorspekt van kleine grachten met grote monumentale pakhuizen en gezellige pleinen absoluut goed toeven.

In de ochtend vertrekt u vanuit uw opstapplaats naar Bruinisse, voor koffie met een Zeeuwse bolus. Hierna rijden we via een prachtige route langs o.a. Oude Tonge, Nieuwerkerk, Zierikzee, Colijnsplaat Goes naar ’s-Heerenhoek waar een heerlijke koffietafel met Kroket voor u gereed staat. Hierna rijdt u door naar Middelburg voor een gezellige rondvaart door de grachten. U besluit uw bezoek in Zeeland met een bezoek aan wijn- en jammakerij Boonmans, echt een lekker bezoek. In Hoogerheide wordt nog een goed driegangen diner geserveerd.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met bolus

koffietafel met kroket

rondvaart

entree

rondleiding

proeven

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg