Vogelpark Avifauna

    • Home
    • Vogelpark Avifauna

Een uniek vogelpark met geweldige vogeldemonstratie met grote tribune, een restaurant voor groepen tot wel 1000 personen en een rondvaartbedrijf met vier schepen. Avifauna in Alphen aan de Rijn heeft het allemaal! In het vogelpark zijn de afgelopen jaren zéér veel zaken vernieuwd, waardoor het een moderne attractie is die fantastische combinatiemogelijkheden biedt.

In Avifauna is er voor iedereen iets te beleven. Zo voert u zelf de Australische honingpapegaaien en kijkt u bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Verschillende vogels kunt u tussen het groen van de Filipijnse jungle ontdekken en de sierlijke flamingo’s bekijk je van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras.

Ook de spectaculaire vogeldemonstraties mag u niet missen. U ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. Maar Avifauna biedt zoveel meer.  Zo zijn er niet alleen vogels maar is er ook een Oosterse tuin met rode panda’s. Of een halfapen verblijf waar u zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen! Op het eiland Nuboso ziet u dwergaapjes en bijzondere vogels in een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud. Ook maakt u een een ontspannen rondvaart door het Groene Hart van Zuid-Holland met Rederij Avifauna! Geniet van het Hollandse polderlandschap en de gezellige drukte van de vele watersporters.

Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Alphen aan den Rijn. We worden ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens maken we de schitterende rondvaart. Tegen het middaguur staat de lunch voor ons gereed. Na de lunch bezoeken we het park op eigen gelegenheid. We sluiten de dag af in Vleuten met een goed verzorgd driegangen diner.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

rondvaart

entree

koffietafel met kroket

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg