Rozen, radijs en de Kagerplassen

    • Home
    • Rozen, radijs en de Kagerplassen

Al generaties lang kweekt de familie Vis rozen in talloze variëteiten. Tijdens presentaties in de kwekerij vertellen ze u alles wat u moet weten over de koningin der bloemen en waarom juist de roos de koningin der bloemen is. Ook wordt u geadviseerd over de verzorging van rozen en andere snijbloemen bij u thuis. In Rozen & Radijs is een kas omgetoverd in een tuin die het gehele jaar door groen is. In de winkel vindt u een groot assortiment aan rozen uit eigen kwekerij, met de seizoenen mee geteeld. Daarnaast vindt u in Rozen & Radijs uiteraard allerlei andere soorten snijbloemen, planten voor binnen en buiten, bloembollen, potten en vazen, glaswerk, et cetera.

Geniet van de koeien, watervogels, molens, de polders tijdens de geweldige rondvaart op de Kagerplassen. De Kagerplassen zijn uiteraard bekend om de vele molens. De plassen maken deel uit van het Hollands – Utrechts Veenweidegebied en is gelegen op de grens van Noord- en Zuid-Holland.

Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Burgerveen voor een bezoek aan Rozen & Radijs. We worden ontvangen met koffie en gebak en hierna krijgt u een bijzondere uitleg over alles wat u moet weten over de Koningin der bloemen. Ook wordt geadviseerd over  de verzorging van rozen en andere snijbloemen. Tegen het middaguur nuttigen we de koffietafel met kroket in Sassenheim. Na de lunch maken we een rondvaart over de Kagerplassen. We sluiten de dag af in Hoek van Holland met een heerlijk diner.

Max. 100  personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

presentatie

koffietafel met kroket

rondvaart

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg