Vliegtuigen en blauwe bessen

    • Home
    • Vliegtuigen en blauwe bessen

De blauwe bes is een multitalent: verrukkelijk, veelzijdig én supergezond. De bes werkt ontstekingsremmend, anti-verouderend en cholesterolverlagend. Eet ze puur of proef de heerlijke blauwe bes verwennerijen. In het Limburgse plaatsje Broekhuizen vindt u het theehuis en de plantage. Hier gaat u de Blue Berrie Hill beleven. Bereid u voor op een dag boordevol lekkers. Om de dag goed te beginnen starten we met een kopje koffie of thee en een lekker stukje luxe blauwe bessentaart. Daarna volgt een rondleiding over de percelen en vertelt de gids over de teelt van de blauwe bessen. Ook maakt u een rit met het Blue Berrie Hill treintje door de velden.

De vliegtuigcollectie van PS Aero bestaat vooral uit militaire toestellen en enkele civiele passagiers vliegtuigen. Als onderdeel van de 2 uur durende rondleiding kunt u vanuit een vliegtuigstoel (business-class) genieten van een film over de in en outs van PS AERO. De film duurt ongeveer 20 minuten. Na de film gaat u met een gids mee en krijgt u leuke anekdotes te horen over 35 historische vliegtuigen en helikopters. U mag in verschillende vliegtuigen en cockpits een kijkje nemen. Na afloop krijgt u nog een kopje koffie met een cupcake.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Broekhuizen voor een bezoek aan de Blue Berrie Hill. U wordt ontvangen met een kopje koffie met bessenvlaai. Hierna start de rondleiding met rondrit met het treintje. Tegen het middaguur nuttigen we de koffietafel met kroket in Velden. Na de lunch brengen we een bezoek aan Aero Dome. We sluiten de dag af in Soerendonk met een prima driegangen diner.

Max.70 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopjes koffie met bessenvlaai

ritkosten

rondleidingen

koffietafel met kroket

entree

koffie met cupcake

film

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg