Rozenpracht in de Maasvallei

    • Home
    • Rozenpracht in de Maasvallei

Beleef de unieke bloemenpracht van Lottum! Lottum is hét Rozendorp van Nederland. Ieder jaar worden er ongeveer 200 miljoen rozen gekweekt.  Als u meer over rozen wilt weten, moet u hier zijn want 70% van alle in Nederland gekweekte struikrozen komt uit deze streek. De Rozenhof is een prachtige rozentuin met informatiecentrum. Enthousiaste vrijwilligers uit de ‘rozenwereld’ leiden busgroepen graag rond. Deze rozenexperts vertellen alles over de teelt van rozen, de geschiedenis, maar ook over de verzorging van potrozen in de tuin of op het balkon. Er is een winkeltje met rozenproducten.

Beleef het rondje langs historische Maasparels, zoals het witte stadje Thorn. Tijdens deze rondvaart over de Grensmaas en de zuidelijke Maasplassen ontdekt u de enorme hoeveelheid water en ongerepte natuur. Misschien vangt u onderweg zelfs een blik op van een Konikpaard of Gallowayrund.

In de ochtend vertrekken we vanuit uw opstapplaats naar Velden waar we worden ontvangen met koffie en een Berliner bol. Vervolgens stappen we samen met de gids in de bus en rijden we een korte mooie route naar de Rozenhof. Onderweg maakt u kennis met de boeiende rozenparacht van Rozendorp Lottum. Bij Rozenhof krijgt u een zeer interessante rondleiding die we afsluiten met een flesje rozenlikeur. Tegen het middaguur nuttigen we in Velden de koffietafel met kroket. Na de lunch maken we een twee uur durende rondvaart langs de historische Maasparels. We besluiten de dag in Thorn  met een heerlijk driegangen diner

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met berliner nol

gidskosten

entree

rondleiding

koffietafel met kroket

flesje rozenlikeur

rondvaart

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg