Tulpen en zuivel

    • Home
    • Tulpen en zuivel

Kom kijken waar de lekkerste kaas, De Giessenlander vandaan komt. Op Kaas en zuivelboerderij Kuiper geef de familie Kuipers een leuke rondleiding, ze zijn familiair, humoristisch en weten alles van hun vak. U krijgt een rondleiding door de kaasmakerij en de boerderij met kaasproeverij. Ook krijgt u in de gezellige ontvangstruimte een film te zien over het kaasmaken en de werkzaamheden op de boerderij.

De Tulperij is het kleurrijke bloembollenbedrijf van Daan en Anja Jansze. Een bezoek bestaat uit een rondleiding over en rond het bedrijf met het verhaal van de groep en bloei van de bol tot bloem. Iedereen krijgt de gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloemvelden. Binnen in de nostalgisch ingerichte bloemenkas wordt een korte film vertoond over het planten, rooien, verwerken en het versturen van de bloembollen. In de kas zijn vele soorten tulpen, narcissen en hyacinten te zien, net als de gezellige zitjes en materialen en gereedschap uit het bollenvak. Van augustus tot oktober is er een Dahlia showtuin met 600 verschillende dahlia’s.

Na het vertrek vanuit opstapplaats rijden naar Giessenburg waar we ontvangen worden met koffie en gebak. Hierna starten we met de rondleiding. Tegen het middaguur nuttigen we koffietafel met kroket, ook nog in Giessenburg. Na de lunch rijden we naar Voorhout voor een bezoek aan de Tulperij. Ook hier krijgt u een rondleiding. We besluiten de dag in Scheveningen met een heerlijk driegangen diner.

Max.75 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

proeverij

rondleidingen

koffietafel met kroket

film

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg