A Seal en Futureland

    • Home
    • A Seal en Futureland

Aan de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust spoelen regelmatig zieke en verzwakte zeehonden aan. Deze dieren worden naar de zeehondenopvang A Seal in Stellendam, gelegen aan het sluizencomplex in het Haringvliet, gebracht. Dar worden de dieren door een team van zo’n 100 vrijwilligers opgevangen en na drie maanden van intensieve verzorging worden deze dieren dan weer teruggezet. Tijdens uw bezoek aan A Seal kunt u dan zien welke fases doorlopen worden in dit herstelproces. De enthousiaste vrijwilligers leggen u uit, hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

De Rotterdamse haven is uitgebreid met Maasvlakte 2. Midden in dit nieuwe havengebied staat informatiecentrum FutureLand. Dit informatiecentrum over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. Met 110.000 bezoekers per jaar is het een grote publiekstrekker en dat is niet voor niets. Een gebouw vol technische snufjes. De gids stapt in onze touringcar en u komt alles te weten over Futureland en Maasvlakte. Vervolgens stappen we aan boord en maken we een rondvaart van een uur door de havens van de Maasvlakte 2 onder begeleiding van een voorlichter.

Ma het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Stellendam voor de koffie met gebak. Hierna brengen we een bezoek aan A Seal. Na het bezoek rijden we naar de Maasvlakte waar we de koffietafel met kroket nuttigen. Hierna rijden we naar Futureland voor de rondrit en de rondvaart. We sluiten de dag af in Wagenberg met een driegangen diner.

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met gebak

entree

rondleiding

koffietafel met kroket

gidskosten

rondvaart

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg