Tomaten en het kermismuseum

    • Home
    • Tomaten en het kermismuseum

In de kassen van Natuurlijk Tomaat worden de verschillende tomaten gekweekt op een biologische manier. Ook de komkommers en paprika’s zijn zonder gif gekweekt, maar met behulp van natuurlijke bestrijding zoals hommels en eenden. De eigenaar Henriette legt het u allemaal uit. Ze schreef kookboeken over de tomaat, geeft zalige kookdemonstraties en super leuk: haar heerlijke koffietafel met live cooking. Ook heeft ze een prachtige biologische boerderijwinkel. U krijg hier een zeer interessante rondleiding die we afsluiten met een heerlijke koffietafel met live cooking.

Ze laten u kennis maken met de wereld van de kermis vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950. Het is het museum gelukt om een zeer gezellig museum in te richten, niet in miniatuur maar met echte attracties. Even terug in de tijd van weleer toen de kermis 3 dagen het feest van het jaar was.  U wordt ontvangen met  koffie met een heerlijke Brusselse wafel met slagroom in de wereldberoemde poffertjessallon van Victor Consael. Op een buffet staat voor u klaar  koffie/thee en fris waarvan onbeperkt gebruikgemaakt kan worden. Op de tafels staan popcorn, heerlijke gebrande pinda’s en knabbeltjes. Nu wordt gestart met het verhaal waarbij de gasten door het rad van fortuin betrokken worden bij de kermis. Voor de pauze wordt verteld over het fenomeen photografie, waarna iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om een unieke photo te maken. In de pauze wordt iedereen verwend met poffertjes en een drankje (incl. wijntje of biertje), en er is gelegenheid om op het grootse theaterorgel van de wereld een dansje te doen in onze zeer speciale draaimolen.

Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar Dongen waar we ontvangen worden met koffie en gebak. Hierna start de rondleiding die we afsluiten met een koffietafel met live cooking. In de middag brengen we een bezoek aan het Kermismuseum. We sluiten de dag af in Gilze met een heerlijk driegangen diner.

Max.60 personen

 

Inclusief:

vervoer per luxe touringcar

kopje koffie met vlaai

gidskosten

lunch

3-gangen diner

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg