Sportiom

Sportiom

Tropisch zwemmen + cool schaatsen = een toptrip!

Dat maak je niet elke dag mee: eerst een sneeuwstorm doorstaan, daarna tropisch wildwater trotseren. Dat levert verhalen op waarover schoolkinderen thuis niet uitgepraat raken. De combinatie van een ijzingwekkende schaatsattractie en een spetterend subtropisch zwemparadijs onder één dak is dan ook uniek.

Dankzij de vele sportfaciliteiten is Sportiom dé locatie voor een actieve schoolreis. Het complex kent onder meer squashbanen en sportzalen voor bijvoorbeeld een spannend badmintontoernooi. Voor veel kids zijn de themaschaatsbaan en het subtropisch zwemwalhalla dé toppers waar ze geen genoeg van krijgen. Niet verwonderlijk, want IceFun Sportiom is niet zómaar een schaatsbaan. Hier schaatsen ze bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling terug naar de kade. Af en toe gaat het zelfs sneeuwen en steekt er een koude poolbries op. Op de kade kunnen ze met een lekkere kop warme chocolade bijkletsen, uitrusten en pret maken.

Uitbundig plonsen
Uw leerlingen kunnen ook in het subtropische water plonsen van AquaFun Sportiom. Rond een vulkaan ligt een zwemparadijs met een golfslagbad en spectaculaire waterglijbanen. Op de top van de vulkaan ontspringt een wildwaterrivier. De kinderen
bevaren de rivier op een zwemband. Ze roetsjen ermee langs rotsen en door grotten, totdat ze uitkomen in het woelige water van het golfslagbad. Andere spannende attracties van AquaFun Sportiom zijn twee spectaculaire glijbanen die eindigen in een verlaten kolenmijn. Tja,Sportiom zet scholieren nu eenmaal graag in beweging!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg