Efteling

Efteling

Een wereld vol avontuur, spanning en… sprookjes natuurlijk!
De Efteling is één groot feest! Een wereld vol avontuur, spanning en…. sprookjes natuurlijk! Verras uw leerlingen met een schoolreisje naar de Wereld vol Wonderen!

Ga in het wonderschone Sprookjesbos op ontdekkingstocht en ontmoet Doornroosje, Klein Duimpje, Assepoester en tal van andere sprookjesbosbewoners! Vlieg in Droomvlucht mee naar elfen en trollen en zie dat in Villa Volta alles op z’n kop staat.

Klaar voor sensatie? Stap dan voor een duizelingwekkende rit in de Python, Vogel Rok, De Vliegende Hollander of de nieuwe racer-achtbaan Joris en de Draak. Geniet daarnaast van live-entertainment in het park. Wacht niet langer, in de Wereld vol Wonderen gebeurt ‘t!

Ideale combinatie van educatie en plezier
Nieuw – Efteling-paspoort
Alle leerlingen van het basisonderwijs ontvangen een Efteling-paspoort met leuke en leerzame opdrachten voor hun reis door de Wereld vol Wonderen.

Gratis voorzieningen –Alle attracties zijn gratis. Ook voorzieningen als (invaliden) toiletten, bagagekluizen en rolstoelen kosten niets. Zelfs de touringcar kan gratis worden geparkeerd.

Veiligheid – Veiligheid staat bij de Efteling hoog in het vaandel. De attracties voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Sprookjesles – Exclusief voor verschillende niveaus in het basisonderwijs heeft de Efteling een gratis Sprookjesles ontwikkeld, over de achtergronden van sprookjes. Het lesmateriaal sluit goed aan bij het bestaande lescurriculum en biedt oefeningen en lessuggesties.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg