Schateiland Zeumeren

    • Home
    • Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren

Avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen
Beleef een avontuurlijk dagje uit met school! Kom naar SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven en goud zoeken, bootjes besturen en nog veel meer……
SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en begeleiders een bijzondere dag vermaak. En het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren…. Is het altijd zomer.

Het Eiland-Gevoel
Het speelparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water voert SchatEiland Zeumeren u terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van scheepvaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij…. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant men zich voortdurend op een zonovergoten eiland. In de Kombuis bereiden de piraten graag een hapje en drankje voor de gasten!

Speels Educatief
Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld bij de Interactieve Quiz of in de Kapiteinshut. In de Kapiteinshut leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. Onder in het scheepsruim heeft de kapitein zijn kaarten uitgespreid op tafel. In het schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch? Het schip is op de terugweg naar Holland en de exotische specerijen staan klaar. En weet je hoe een kombuis er vroeger uit zag? Zouden de scheepsjongens lekker eten hebben gekregen?

Koppel uw schoolreisje aan een lesprogramma over de Verenigde Oost Indische Compagnie, zeevaart of bijvoorbeeld voor de kinderen in de onderbouw, piraterij.

Arrangementen voor schoolreisjes
Voor schoolreisjes worden de openingstijden van SchatEiland aangepast op uw wensen. Voor scholen en groepen hebben wij zeer interessante kortingen op onze arrangementen. Wij bieden bijvoorbeeld het SchatEiland Arrangement aan met entree, 2 x limonade, een Piraten Pannenkoek en een Satelite ijsje voor een zeer voordelige prijs. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg