Burgers Zoo

Burgers Zoo

Burgers’ Zoo: Een reis om de wereld in één dag!
Burgers’ Zoo is een modern dierenpark met een oppervlakte van maar liefst 45 hectare, waar u zelf op ontdekkingsreis gaat door zeer uiteenlopende natuurgebieden uit de hele wereld. In een bosrijke omgeving ten noorden van Arnhem genieten bezoekers van dieren en planten in verblijven die zo natuurlijk mogelijk zijn vormgegeven.

Nieuw! Burgers’ Rimba
In 2008 is Burgers’ Rimba geopend, waar bezoekers oog in oog komen te staan met diersoorten uit het tropisch regenwoud van Maleisië. Hier leven indrukwekkende diersoorten als tijgers, beren, apen, herten, runderen, slangen en varanen.

Burgers’ Bush, Desert en Ocean
In het overdekte tropische regenwoud Burgers’ Bush ontdekt u duizenden prachtige planten, maar ook zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën en vissen. Goede speurders vinden niet alleen diersoorten als aardvarkens, zeekoeien, capybara’s en kaaimannen, maar ook vele kleurrijke vogels. Burgers’ Desert laat u kennismaken met de rotswoestijn van Arizona. In dit merkwaardige landschap vol canyons, droge rivierbeddingen, puinhellingen en grotten ervaart u een grote variatie aan dieren en planten. In Burgers’ Ocean voeren we u vanaf het tropische strand mee naar de diepten van de tropische koraalzee. U maakt een droge duik langs kleurrijke koraalvissen, wonderlijke murenen, sierlijke roggen en ontzagwekkende haaien.

Burgers’ Safari, Mangrove en Dierenpark
Vanaf een reusachtige rotsformatie heeft u een prachtig uitzicht over de Oost-Afrikaanse savanne, waar giraffen, zebra’s, neushoorns en antilopen hun leefgebied met elkaar delen.
Via de houten wandelbrug maakt u bovendien kennis met roofdieren als leeuwen en jachtluipaarden. In Burgers’ Mangrove ontdekt u niet alleen diverse schildpadden, vogels, en reptielen, maar ook de grootste mangroveplantencollectie van Europa. In Burgers’ Dierenpark leidt uw wandeling langs grotere zoogdieren als olifanten, wrattenzwijnen, bongo’s, dwergnijlpaarden, tapirs en panters. Even verderop leven gorilla’s en chimpansees op bosrijke eilanden en kunt u diverse (roof)vogelsoorten bewonderen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg