Race Planet for kids

    • Home
    • Race Planet for kids

Race Plante for Kids

BLEEKEMOLENS RACE PLANET FOR KIDS, DE DROOMWERELD VAN IEDER KIND
Als het aan kinderen ligt, gaan ze iedere dag naar Bleekemolens Race Planet for Kids in Amsterdam of Mijdrecht. De beide mega indoor speelparadijzen zijn zo groot, verrassend en afwisselend, dat de kids het liefst blijven slapen om morgen weer vrolijk verder te kunnen spelen!

Jimmy is de burgemeester van Bleekemolens Race Planet for Kids. Hij heeft overal ter wereld de leukste speelattributen verzameld, waaronder veel mooie en gekke ver¬voersmiddelen. Er zijn verschillende trapskelters, driewielers, cabrio’s en echte elektrische formule 1-wagens en motoren. De kids kunnen zich uitle¬ven op de glijbaan en het megagrote klimtoestel. Ook kun je in de bergen van Race Planet for Kids lekker sleeën. In Amsterdam is er zelfs een midgetgolfbaan.

Jimmy heeft ook een verkeerstuin opgezet, waar zijn vriendjes en vriendinnetjes spelenderwijs de verkeersregels leren en hun rijbewijs kunnen halen. Race Planet for Kids is ook zeer geschikt voor verjaardagspartijtjes en schoolreisjes. Race Planet for Kids beschikt over voldoende, gratis parkeerruimte.

Speciaal voor (verjaardags)feestjes (minimaal 4 kinderen) heeft Jimmy hoog in de bergen een blokhut gebouwd. Hij heeft bovendien speciale feestarrangementen ontwikkeld. Jimmy’s verjaardagstaart brengt iedereen meteen in een feeststemming! Na urenlang speelplezier trakteert Jimmy iedereen op pannenkoeken of lekkere frietjes met kroket, frikadel of kipnuggets, een glas limonade en een ijsje!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste
aanbiedingen en reizen?

-tour-bg vervoer-bg